top of page

Minőségpolitika

 

A Vezetőség kinyilvánítja szándékát és elhivatottságát a minőségirányítási szemlélet és felfogás iránt azzal, hogy a Pharma-Regist Kft. a teljes működésében megvalósítja az MSZ EN ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány és az ICH GCP és GVP irányelvek követelményeire alapozott minőségirányítási rendszerét.

 

A Pharma-Regist Kft. minőségpolitikája a vezetősége által elfogadott minőségirányítási rendszer követelményeinek teljesítése, valamint a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség, a szabvány és a GCP, GVP előírásaival összhangban a saját és a partnerek céljainak elérése érdekében.

   

A vezetőség folyamatosan felülvizsgálja a minőségpolitikát a folyamatosan változó nemzeti és nemzetközi követelményeknek megfelelően.

 

A Pharma-Regist Kft. vezetősége gondoskodik arról, hogy ismerje a munkáira, folyamataira és tevékenységére vonatkozó törvények és szabályzatok követelményeit.

 

A Pharma-Regist Kft. vezetőségének és munkatársainak alapvető célkitűzése: a klinikai vizsgálatok szervezésében, gyógyszer törzskönyvezési tevékenységben, valamint a helyes gyógyszerbiztonsági gyakorlatban a megbízói számára a nemzetközi szakmai és a mindenkori hatósági elvárásoknak eleget tevő, magas minőségű tudományos szolgáltatások nyújtása.

 

bottom of page